Expositie DIS

DIS is onderdeel van Het Groot Letterfestival op 10 april in Vitalis Zorglocatie De Wilgenhof in Eindhoven maar de tentoonstelling is daar al te bezichtigen vanaf 1 maart.

Dwaal gerust door de Wilgenhof en wandel via de hal, het restaurant en talloze gangen langs werken van de meesters en gezellen van DIS en langs die van de vele kunstenaars uit de regio!

http://www.expo-dis.nl/kunstenaars

groot letter festival

  Mijn aandeel: For Her, For Me

De werken samen vormen mogelijkheden in het aannemen van een (vluchtige) vorm, vertrek, aankomst, verandering, adaptatie, acceptatie, aantrekken, afstoten, ongrijpbaar; als een groot (familie)diner. Het werk zelf is gebaseerd op een vroege kinderherinnering waarin ik speel met de verschillende bakjes met duizenden kraaltjes van mijn oma. Na haar overlijden ben ik op dezelfde tactiele manier met de kraaltjes omgegaan als vroeger. De ontstane vormen steeds gefotografeerd. Mijn verbinding met haar.